آخرين ارسالات انجمنها

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    Senior Member
    Thanks
    72

Lightbulb واکسیناسیون طوطی اكيدا ممنوع

توجه بفرماييد واكسن را به پرنده خودمان به اين دليل مي زنيم كه در مقابل الوده شدن احتمالي به يك بيماري واگيردار و مسري كه شايد در اينده ويروسش به پرنده نزدیک شود می زنیم و اگر پرنده از ابتدا سالم نباشد واکسن کاری نخواهد کرد. اما با توجه به اين حقيقت كه هم اكنون هيچ واكسني موجود نيست كه هيچ كسي بتواند روي معتبر بودن ان ذره اي مسئوليت قبول كند يعني

هيچ كسي نمي داند كه واكسن نيوكاسل مرغي مصرفي براي كاسكو روي ان موثر است يا نيست.

هيچ كس نمي داند كه جز مصرف ان واكسن براي كاسكو چقدر بايد باشد.

هيچ كسي نمي داند كه براي ايجاد مصونيت دايمي در كاسكو دفعات استعمال و شكل استعمال و ميزان استعمال واكسن نيوكاسل مرغي براي كاسكو چقدر باید باشد.

اما همه مي دانند كه حدود 50درصد از كاسكوها متعاقب دريافت واكسن نيوكاسل مرغي يا به دليل سكته كردن مي ميرند يا به دليل مبتلا شدن به بيماري ترس ديگر ابدا قابل نگهداري در خانه نخواهند بود زيرا هربار كه شما به 6 متري يك كاسكو مبتلا به بيماري ترس نزديك شويد انقدر قار مي كشد كه شما را فراري دهد. اگر قبلا سخنگو بوده معمولا پس از دريافت امپول قهر كرده و ديگر حرف نخواهد زد اگر هم وحشي بوده وحشي تر خواهد شد. پس متوجه شديم كه خطر واكسن زدن به كاسكو در شرايط كنوني و روش كنوني 50 درصد است. يعني از هر 100 كاسكو 50 كاسكو دچار سكته و مرگ يا بيماري ترس و قاركشي مي شود. توجه داشته باشيد كه در مجامع بهداشت جهاني حداكثر ميزان خطر يك واكسن به ميزان يك در ده هزار انهم نه خطر مرگ بلكه خطراتي مثل تب كردن تهوع و امثالهم مي تواند براي مجوز دادن به يك واكسن قابل قبول باشد. هيچ يك از سازمان هاي بهداشتي معتبر جهاني حكم به انجام چنين واكسيناسيون نمي دهند زيرا صاحب كاسكو هم بايد پول بپردازد و هم بايد منتظر مرگ يا بيماري ترس كاسكوي خود باشد. در حالي كه اگر او بپرسد كه اين واكسن ايا موثر واقع مي شود يا نه هيچ كسي جرات اظهار نظر مثبت نخواهد داشت و اگر از واكسن زننده تضمين بخواهد هيچ كسي هيچ نوع تضميني به او نخواهد داد و اگر بدهد قطعا كلكي در كار او خواهد بود چون غير ممكن است كه يك شخص بتواند از چيزي كه هيچ كسي نسبت به آن اطمينان ندارد مطمئن باشد.

--------------------------------------------------------------------------------

یه اقایی امروز اومد گفت رفتم یه جایی کاسکو بخرم ! دیدم وقتی جوجه کاسکو رو انتخاب کردم دکترشونو صدا کردن اومد با دستمال جوجه کاسکو رو گرفت تو دستش !! و در این حال که کاسکو کلی ترسیده بود و کلی جیغ می زد فرار کرد و رفت زیر کابینت ها !! دوباره گرفتنش و بهش امپول و واکسن تزریق کردند !!!!

گفتم شانس اوردی که نخریدی چون اون کاسکو حتما پرکن میشه

اون اقا هم گفت بله من هم به همین خاطر تا این صحنه رو دیدم این کاسکو را خریداری نکردم و از اونجا خارج شدم چون قبلا سایت شما رو خونده بودم و این چیزهارو می دونستم به همین جهت اومدم تا از خودتون جوجه طوطي کاسکو بگیرم....

عزیزان هیچ کاسکویی نباید واکسن بخوره

مگر انکه واکسن به صورت قطره خوراکی باشه
    دردناك ترين اندوه آدمي اين است:
    ميخواهد اما نميتواند و به ياد مي آورد روزهايي را كه ميتوانست اما نخواست

Senior Member
    Thanks
    72

واکسن برای این می زنند که از نیوکاسل یا انفلانزا جلوگیری کند وقتی شما پرنده سالم به خانه ببرید دیگه پرنده شما به پرنده دیگری نزدیک نمی شود که قرار بشه این دو بیماری را بگیرد.

فقط کافی است شما هنگام انتخاب یک جوجه کاسکوی خوب و سروحال انتخاب کنید متاسفانه بعضی از دامپزشک های محترم برای کسب درامد به مراجعه کنندگان می گویند که کاسکو را هم هر چند وقت یکبار بیاورند تا بهش واکسن بزنند !!!! فکر می کنند اینها هم مثل سگ و گربه هستند....

شما اگر یک جوجه کاسکویی که تا به حال صاحبی نداشته (کاسکوی وحشی) را در دست بگیرید از شدت استرس فکر می کنه شما قصد کشتنش را دارید و هنگامی که به او سوزن می زنید انقدر این استرس زیاد میشه که مراحل رام شدن خیلی زیاد عقب می افتد. از این بدتر انکه این کاسکوها معمولا پرکن می شوند.

اما در صورتی که مرغ و خروس یا کبوتر در خانه نگهداری می کنید بهتر است واکسن بخوره اما عوارضی مانند استرس را فراموش نکنید. ضمنا از طریق جریان باد هم بیماری نیوکاسل منتقل می شود
    تصاویر پیوست شده
    دردناك ترين اندوه آدمي اين است:
    ميخواهد اما نميتواند و به ياد مي آورد روزهايي را كه ميتوانست اما نخواست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

Members who have read this thread : 2

Actions : (View-Readers)

1. astiak
  2. tnt

کلمات کلیدی این موضوع